Persisk Kock och glada gäster, men en helgtrött Gittan

Helgen har varit fullbokat med flera olika umgängeskrets! Nu sa här pa söndagskvällen, har ni en mycket trötter till Gittan vänner, speciellt en som inte vill ha nagot alls med umgänge att göra!

Fredagskvällen var det BBQ hos makens kollega som fyllde hela 45 ar! Vi satt trettiotals personer ute pa deras uteställe och rent utsagt frös ihjäl! För Gittans del avslutades kvällen vid midnatt, strax innan självaste födelsedagstartan kom och paketen öppnades. Hela kvällen hade gatt at till att koncentrera sig pa hur frysa ihjäl och klacka tänderna utan att folk hörde! Skönt att bara komma hem och krypa in i nagorlunda varm säng.

Lördagsmorgonen blev lite plask och lek i simbassängen - sa skönt med lite träning efter en veckas mekaniskt ätande non-stop! Tro Gittan vänner, hon överdriver inte!

Pa eftermiddagen var vi bjudna till Gittans kollega, vars dotter hade gift sig veckan innan och nu var det alltsa till att ha lite kalas för föräldrarnas vänner och dyl. Ja, kollegan är ju en bra bit över de fyrtio, alltsa mycket äldre än GIttan själv - men faktiskt kände Gittan till flera andra gäster pa festen, som de var flera ar äldre än värdinnan själv! Jo vänner, här gick Gittan och stötte pa gymmets lite finare, lite rikare, lite äldre men ack sa mycket plastigare damer som gar pa alla träningspass med bästa sminket pa och med hetaste underklädernan i omklänningsrummet...de damer som Gittan drömt mardrömmar om och som Gittan slängt hatblickar at under alla minuter i samma rum...Ja, de damerna o Gittan stod runt poolen och skalade Champagne - ja at brudparet vill säga!

Till middag var vi bjudna pa ännu en BBQ - hos svensk-franska vännerna i Dijon. God mat, härligt sällskap och fint väder - inte mycket hade kunnat göra kvällen bättre...

För nagon underlig anledning, hade Gittan bjudit sin vännina med man och dennes bror med fru pa söndagsmiddag...ja liksom, för att avrunda veckan som gatt med lite mat vill säga...och spränga rekordet av att vara dunder social under en helg!

Till mat bjöds det för första gangen pa äkta persiskt mat med auberginer, lamkött, ris och inte minst saffranskaka till efterrätt! Mycket belatna gäster var det som lämnade Gittans hem för nan stund sen - men för Gittans del känns det inte lika bra. För det första hade de med sig deras tva ariga son - eller odjur! Han var sa rörlig och högljudd och kladdig att Gittan helst ville be föräldrarna om sömnmedel - inte ens att han trilla ner fran stolen och slog huvudet i bordskanten fick honom att lugna ner sig en aning! Sa just nu piiiiper det i Gittans öron efter kvällens kaos.

Neej vänner!! När det blir till för Gittan att ha barn, sa är det andra regler som gäller!!! Med dessa ord önskar jag er en trevlig kommande vecka!


Kommentarer
Postat av: Nilo

Äntligen uppdaterar du, äntligen!



Haha, de där gymtanterna påminner mig om mina vänner jag skaffat mig på gymmet, på pricken till och med!! Jesus, vad de ska vara jobbiga!



Haha, vem var ungen jag ska döda nästan gång jag kommer till frankrike?:P

Men hörru.. hoppas du får en bra vecka.. har inte hört nåt från dig på år och dar, inte ens på facebook svarar du på mina inlägg...well,livet är hårt!

ringer dig imorgon!

PUSS

2008-09-01 @ 21:49:12
URL: http://justapiece.blogg.se/
Postat av: durna

tack det värmer :)

2008-09-09 @ 22:13:52
URL: http://jdurna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0