Fingerverk!

Tackkort och ont i fingrarna är vad kvällen handlat om! Ajjj! Är faktiskt inte sa van vid att skriva men penna längre...ja det vill säga inte mer än en liten signatur...Gittans signatur!
Gonatt vänner!


Gäsphälsning fran nyvaken Gittan!

Det sägs vara bra med siesta nagon gang under eftermiddagen - för Gittan känns det bra när det väl händer - ja som tex idag vid femtiden och fram till fem minuter sen, efter en langdag i Dijons innerstad och lite halvintressant shopping i centrumet intill - sa skönt vänner, sa extremt skönt!!! Gäsp!

Kanske tom kan ga pa bio senare idag?

L'Incroyable Hulk
Maste vara bland det trakigaste just nu?

Le Premier jour du reste de ta vie
Verkar bra familjekomedi...tralalala

Hancock
Har inte hört talas om filmen, har ni?

Wanted : choisis ton destin
Nej orkar inte se Angie springa med pistol!!

Ja vänner, vad tycker ni??


Efterrätt eller inte efterrätt - det är fragan!

Oh tralala! Gittan har vänner över pa middag ikväll, vänner! Go'kväll och härlig helg pa er!

Ja äntligen är vecka efter partyhelgen över! Mycket arbete och en semestrande chef har inte varit nagon hjälp pa traven. Det blev mest att ta hand om saker som under ett helt ar gatt och plockat damm - arkiverat vill säga!

Oh nu sa till en efterlängtad helg, med middag med badmintonvänner som start. Gittan ska bjuda pa grönsaksbulgur och grillat. Och glass till efterrätt. E F T E R R Ä T T vänner - det är nagot som aldrig aldrig far glömmas i Frankrike. Gittan är själv ingen efterrättsperson - och oftast blir det till att kula ihop glass i glas - vilket alltid funkar!

Vad har ni för er ikväll da vänner?


Tipspromenad och Gittan?? Nej tack!



Go'kväll vänner!

Här maste ni ha gatt och trott att Gittan försvunnit pa nytt... Men nej, en hel partyhelg och Gittan behöver dagar och nätter att ta igen... Ni förstar, dans, musik och dricka - mycket dricka - och fyra timmars tipspromenad i Bretagnes lantomraden mellan kullar och hav - är dessvärre eller numera inget för Gittan! Tro mig vänner, Gittan älskar party - men i mindre dos än den hon fick vara med om under helgen och det här med tipspromenad som möhippe-grej...ja, den saken bestar att diskutera!! Eller vad tycker ni??

Imorgon bär det av

Dags för arets andra möhippa - den här gangen Gittans väns möhippa i självaste staden Brest, langt langt bort fran allt och inget, upp i norr, nordvästra Frankrike. Tro mina ord vänner, staden ligger bland hav och inget!

La pointe du Minou à coté de Brest


Inrikesflyget kostar Gittan mer än en tur-och retur resa till Stockholm, och da inte räknat med low-cost! Men kul ska det bli! Sa kosta fa kosta skjortan om sa vill! Gittan ska pa sin andra make-lösa heg och det med MC och hennes coola gäng.

Vi hörs efter helgen vänner! Och se nu till att lägga in fler än en kommentar...
Puss!

Ga nu inte och trakassera...

Gittan för fler blogginlägg! Säg mig Vänner, vad är meningen när Gittan inte far nagra kommentarer?!!!


Nationalfirar!

Stämmer bra Vänner, 14 juli för Gittan innebär Fransk nationaldag och ledighet. Med usel gardag, d v s regn och förflyttning fran ena soffan till den andra, fran internet till tv, etc - tog Gittan och maken tag i saken imorse da solen sken som allra bäst. Redan vid elva var vi ute: dagens plan Cykeltur. Efter fyra timmar och femtio kilometer var vi hemma, trötta och med ont lite varstans...skönt nu bara att slappa.

Hur har er dag varit vänner?!


Underbaraste dagen i Gittans liv!



Da var Gittan back on track i bloggvärlden vänner! Hej!

Hoppas ni har haft en underbar början av sommaren precis som Gittan herself! Det var ett tag sen, men som ni vet har mycket hänt och tiden runnit iväg...Numera är Gittan Fru och inte mindre än självaste Madame C P! ( Akta dig for att smale...!) Helt och hallet underbart iallafall!

Stora dagen D var bland det underbaraste Gittan varit med om vänner...ord saknas för att beskriva känslan av att sta brud och säga Oui till Monsieur P inför alla, ja precis alla de vi älskar! Familjen, hela släkten, alla älslingskusiner, mormor och vänner hade tagit sig ner till Dijon fran Sverige - USA - och andra franska städer... Alla var där för OSS. Bara Oss och för VAR dag!

Och OHH Vilken Dag!



Tackar vet Gittan hennes organisationsförmaga - för Oj vilken organisation det hela krävde! Men ohh sa underbart.....Och tackar vet Gittan all stöd hon fick av sin familj - Mlle d'honneure och Syster som var Bäst och Snyggast med inte mindre än TRE partyklänningar till dagens ära. Inte undra pa att fransmännen sökte la soeur de la mariée stup i kvarten....och Bror som var Beyond alla och allt det andra!! Ursnygg i svart kostym och röd slips! Pa charmhumör och med finaste talet....Tack!
Gittan tackar även hennes sangfagel till brudtärna. D med sin ökända Halleluja fick mer än en att fälla tarar - glädjetarar i Notre Dame kyrkan. Underbart vackert! Sitter kvar! Väldigt lane!
 
Ohhh Tack tack tack!!!


RSS 2.0