BBQ !

Gittan är sa glad sa det känns fran magen ända ner till tarna!


Go eftermiddag vänner!
Det har tydligen askat som bara den i Stockholm och där hemma är de internet-lösa... de och de! Syrran med andra ord. För under helgen är det bara hon som är hemma...föräldrarna är pa kort vistelse i Götet.



Gittan var rask med att plocka undan alla papper och stänga datorn för helgen - för redan vid fyra var det tack och adjö pa jobbet, och Vi ses pa Tisdag. - Juste, vänner - Gittan far till Holland och är  pa möten hela mandagen. Kul ska det bli, men detta innebär är själva resan börjar redan pa söndag eftermiddag...inte lika kul!



Hur kommer da Gittans helg att se ut?? Hm, börjar bra med en BBQ hos en kollega, med maken och ganska manga fran jobbet. Lördagsmorgonen blir till att rensa i överfyllda garderoben! Kanske lite hopp i bassängen ocksa, men därefter promenad i staden. Hm...aker ju snart till Sverige och undrar vad som kan tas med som klapp?!



Ja, annars är det en till BBQ planerad pa lördagskvällen. Voilà voilà vänner, da var det dags för Gittan att göra i ordning sig inför kvällens festande!

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0