Underbaraste dagen i Gittans liv!



Da var Gittan back on track i bloggvärlden vänner! Hej!

Hoppas ni har haft en underbar början av sommaren precis som Gittan herself! Det var ett tag sen, men som ni vet har mycket hänt och tiden runnit iväg...Numera är Gittan Fru och inte mindre än självaste Madame C P! ( Akta dig for att smale...!) Helt och hallet underbart iallafall!

Stora dagen D var bland det underbaraste Gittan varit med om vänner...ord saknas för att beskriva känslan av att sta brud och säga Oui till Monsieur P inför alla, ja precis alla de vi älskar! Familjen, hela släkten, alla älslingskusiner, mormor och vänner hade tagit sig ner till Dijon fran Sverige - USA - och andra franska städer... Alla var där för OSS. Bara Oss och för VAR dag!

Och OHH Vilken Dag!



Tackar vet Gittan hennes organisationsförmaga - för Oj vilken organisation det hela krävde! Men ohh sa underbart.....Och tackar vet Gittan all stöd hon fick av sin familj - Mlle d'honneure och Syster som var Bäst och Snyggast med inte mindre än TRE partyklänningar till dagens ära. Inte undra pa att fransmännen sökte la soeur de la mariée stup i kvarten....och Bror som var Beyond alla och allt det andra!! Ursnygg i svart kostym och röd slips! Pa charmhumör och med finaste talet....Tack!
Gittan tackar även hennes sangfagel till brudtärna. D med sin ökända Halleluja fick mer än en att fälla tarar - glädjetarar i Notre Dame kyrkan. Underbart vackert! Sitter kvar! Väldigt lane!
 
Ohhh Tack tack tack!!!


Kommentarer
Postat av: Nilo

Kan ju iof säga att det inte bara var din underbaraste dag utan även min...

så SJUKT kul!

<33

2008-07-14 @ 20:15:49
URL: http://justapiece.blogg.se/
Postat av: Durna

asså du hade verkligen ett sagobröllop, I had so much fun!

2008-08-03 @ 15:34:02
URL: http://durna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0