Badminton & Perrelli?!

image3


Da var det väl dags att komma fram med resultatet! Go kväll vänner!

Gittan är stolt över hennes enorma förbättring vad gäller kondition, slag och rörelse pa banan - men matchavslutningen är att jobba pa! Ja alltsa, att vinna! Jo det är som du gar och tror :  Gittan förlorade alla hennes matcher - och det är trist - för alla ganger var det inte mycket som saknades, oftast inget alls....MEN inga matcher vunna!

Söndagen ser därmed badmintonfri ut! Och det är väl det enda positiva! Det far bli lite plask & lek i bassängen och sedan bara att ta det lugnt! Kanske en sväng till biosalongen!? Innan planeringen av stora dagen D blev alldeles för allvarligt, tog Gittan & framtida mannen sig till biosalongen rätt ofta, jag ungefär en gang i manaden...men nu med allt runt om kring och varma vädret har det da blivit mindre...

Ja juste, Eurovisison...vänner! Är det det ni titta par ikvall? I Gittans bakgrund hörs & ses finalen i franska kuppen - ja alltsa i fotboll! Ingen Eurovision här inte...kanske första aret som Gittan inte tittar! Men tyckte läste nagot om Frankrikes pahopp om Perrellis ansikte 'a la plastikkirurgi' - och att hon antyder att hon aldrig haft varken kniv eller spruta i närheten av ansiktet.....Ja ja, Gittan orkar väl inte bry sig, men ända sen Perrelli kom ut och 'blev känd' inom Svensk kultur ( vart borjade det hela???) - tycker Gittan att hon ser übersminkat ut...och kanske skulle en lugg hjälpa henne pa traven sa att de supermarkerade ögonbrynen och höga pannan skulle döljas en aning....Men vem är Gittan för att yttra sig om Perrellis utseende?!

En besviken Charlotte Perrelli möter pressen på In Hotel i Belgrad.

Kommentarer
Postat av: Sanna

Ha en fortsatt bra kväll :)

2008-05-24 @ 23:07:05
URL: http://sannawiberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0