Make-fri langhelg för blivande frugan Gittan!

Ja vänner - under lunchuppehallet var det redan dags att vinka adjö till framtida mannen som for till hans efterlängtade svenssexa som kommer att vara fram till mandag! Tydligen star golf, fiske och "annat" pa schemat....Gittan far tar det sen vid hemkomst, men för tillfället är det Oj Oj Oj - för den riktiga nedräkningen har börjat! Endast tva veckor kvar till stora dagen D!!



För Gittans del innebär denna langhelg L&R fram till lördagen! Ja, alltsa L star för Lugn och R för Ro...Sedan pa Lördagen kommer Gittans "möhippa" att äga rum i självaste huvudstaden Paris. Mer än sa har Gittan inte fatt veta - det rader stor mysteri och överraskningsanda kring det hela! Inte Gittan emot, men maste le om det hela, för med arens brist pa överraskningar vet Gittan inte hur detta ska tas emot...


Pa tal om överraskningar.... Hade ett komiskt samtal pa mobilen i morse. En kille fran var svenska förening i Dijon och som Gittan inte ofta haft att göra med, ringer Gittan kl 9! Tackar! Ja, som ni förstar var det inte till Gittan herself samtalet var menat, men denne kille försökte na en kusin till hans franska fru, vars namn är lika med Gittans blivande mans namn. Komplicerat värre - men killen blev ju illa tvungen att fortsätta samtalet som om att ' ! Jättekul tyckte Gittan att det var som i början fortsatte pa noterna...även om killen inte kopplat ihop minsta lilla!



För övrigt kände killen sig saa genererad över att de inte kommer pa föreningens midsommarfirande i ar - som tack o lov - infaller just pa Gittans bröllopsdag. Han kände mer för att sitta framför tv'n och se pa Sverige spela fotboll - än att fa känna pa lite svenskhet i live form via festen.



Vänner, första Gittan rätt nu angaende festens fallande pa rätt datum.... Visst är det trevligt med midsommar utomlands...men inte lika trevligt att ha halva föreningsmedlemmarna pa vipsbesök pa stora dagen D!



Med dessa ord, far ni vänner ha en trevlig Fredag! Se nu till att fixa ihop det för att riktigt ordentligt mysa med de ni älskar!


Kommentarer
Postat av: nilo

Jag antar att du vill att jag ska pussa jimmy från dig med den sista bilden?:P
Hare så kul på lördag! Önskar verkligen jag också kunde vart med...! HAHA :)
PUSS

2008-05-29 @ 20:15:35
URL: http://justapiece.blogg.se
Postat av: Anonym

Ohhhh massor av pussar pa Jimmy ja! Det far sta för mys- ordets betydelse!

2008-05-29 @ 20:25:10
Postat av: nilo

btw så undrar jag om jag får sätta upp ett fint kort på gittan från hennes möhippa på nillans blogg? alla kompisar vart nyfikna! :P

2008-06-02 @ 22:02:41
URL: http://justapiece.blogg.se/
Postat av: Durna

asså kan ni fatta att gittan snart ska gifta sig? :O WOW :D

2008-06-11 @ 21:24:33
URL: http://¨durna.blogg.se/
Postat av: Nilo

BLOGGA OFTARE GITTAN!

<33

2008-06-30 @ 22:25:44
URL: http://justapiece.blogg.se/
Postat av: Nilo

BLOGGA BLOGGA BLOGGA!

2008-07-06 @ 16:10:47
URL: http://justapiece.blogg.se/
Postat av: Durna

nämen gittan nu är det ävl dags för en liten uppdatering, tycker du inte ? <33

2008-07-10 @ 11:52:04
URL: http://durna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0